HOTEL-RESTAURANT

LES ROQUES


Som un establiment de caire familiar, gestionat actualment per la 3ª generació dels qui a principis dels 80 començaren amb un petit Restaurant.

La nostre familia va iniciar un negoci de restauració per dinamitzar una nova urbanització que es contruïa al poble de Calabuig, aquí es posaren els fonaments del que actualment és el nostre Hotel-Restaurant.

Al principi era un Bar Restaurant, on a part hi teniem la vivenda, l´any 2010 es realitza un altre pas, i es passa a reformar la nostra vivenda i a convertir-lo en l'Hotel-Restaurant que actualment regentem.
Després d´aquests anys continuem amb la mateixa línia d'intentar donar un tracte agradable i familiar als nostres clients i amics.

HOTEL disposa de 10 habitacions amb tots els serveis.

RESTAURANT poden gaudir d´una cuina casolana , amb servei de menú diari i servei de Carta. Esmorzars de forquilla, Berenars, Menús per a grups.

PISCINA Durant la temporada d'estiu, disposem de 2 piscines amb presencia de socorrista durant les hores d´obertura. - 1 Infantil i 1 Gran-, amb una zona de jardí i una amplia terrassa.

També una zona d'esbarjo, amb un parc infantil i una zona poliesportiva
Davant de l'establiment disposem d'ampli aparcament pels cotxes.
EL NOSTRE RESTAURANT


Al principi era un petit Bar Restaurant,al costat d´on actualment hi ha la piscina, després i ja passats 30 anys, la 3ª Generació continuem amb la mateixa línia d'intentar donar un tracte agradable i familiar als nostres clients i amics, mantenint el mateix tipus de cuina casolana.